unsplash-logoVolkan Olmez

Min Blog

Inspiration, Tips, & meget mere

Derfor skal du kramme en overvægtig!

Derfor skal du kramme en overvægtig!

Rapporten om Danskernes Sundhed 2017 viser, at 51% danskere er overvægtige, så det er nu NORMALT at være overvægtig (her). Overvægt er et vigtigt emne, og jeg er med på, at det skal løses.  MEN ikke med en hård retorik og fat shaming. Det er som om alle har en mening...

Hvad gør jeg, når jeg alligevel tager på?

Hvad gør jeg, når jeg alligevel tager på?

  Jeg har taget på!!!! 5 kg endda, og det er bare et kæmpe nederlag for mig. Jeg har igennem en lang periode på 5-6 år kunne holde min vægt. Altså med undtagelse af min graviditet, hvor jeg tog 15-17 kg på.  Men nu har jeg altså taget på og jeg er faktisk slet...

Greenies – Er jeg blevet fan?

Greenies – Er jeg blevet fan?

Efter en del år med kæmpe mængder grøntsager aka kål, er jeg blevet så TRÆT af at tygge mig igennem talrige salater. Derfor måtte jeg simpelthen prøve noget nyt. Det skulle være nemt og mættende. Og så skulle jeg have grøntsager fra morgenstunden.Greenies, måtte være...

#Krop – vi har et kæmpe ansvar!

#Krop – vi har et kæmpe ansvar!

På landets skoler i uge sex, er der fokus på krop, følelser og grænser.  Jeg bliver selv enormt påvirket, når jeg møder adskillige  lysplakater med teksten : Jeg føler mig forkert i min krop!  Udsagnet kommer fra børn. Børn i indskolingen. Læs mere...

Kontakt mig i dag

Ring eller skriv en besked her, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Adresse

Industrivej 21B
4000 Roskilde

Åbningstider

Man-, ons-, fredag : Efter aftale
Tirsdag 7-20
Torsdag 10-20