Om mig

Louise Mansø Lunow, Kost- & Livsstilsvejleder

Louise Mansø Lunow (f.1975)

Uddannelser:
OverspisningsCoach
v/Morten Elsøe og Anne Gaardmand (2019)
Supervisor i Mad & Følelser v/Psykolog Mette Holm (2019)
Sensevejleder v/ScandiSense (2019)
VaneCoach v/Morten Elsøe og Anne Gaardmand (2018)
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed (2017)
SOSU-Hjælper (1998)

Bopæl: Ølstykke

Civil status: Gift med Morten og mor til Mads fra 2014.

FunFact: Spiser meget sjældent broccoli og elsker True Crime.

Du fortjener at have det godt med dig selv.

Jeg hedder Louise Mansø Lunow, og jeg kan hjælpe dig med at få en kærlig og sund livsstilsændring, hvor du får mere madro, nydelse og struktur på dine måltider.

Jeg brænder for at hjælpe særligt kvinder med at få et afslappet og mere kærligt forhold til dig selv, og ikke mindst den mad du spiser. Det giver mere overskud og energi til alt det andet livet bringer.

En passion som er opstået, fordi jeg selv har været der. Jeg har selv levet et liv, hvor slankekure og madreligioner har fyldt alt for meget i mit liv. Et liv hvor jeg konstant enten underspiste eller overspiste. Et liv der var fyldt med skyld, skam og oceaner af dårlig samvittighed.

Min Vægttabsrejse

Min egen overvægt kom i løbet af få år, da jeg i starten af 00érne levede et liv med meget stress og samtidig blev røgfri. Cigaretterne blev erstattet af mad.

I 2004 startede min vægttabsrejse, og igennem årerne har jeg tabt over 40 kg, så jeg har stor personlig indsigt i, hvordan det er at være overvægtig.
Jeg ved, hvor hårdt det er at skulle tabe sig, både mange kg, men også de nærmest obligatoriske 5-10 kg, som du måske også jagter.

Du kan læse min vægttabsrejse HER!

Jeg kender dine frustrationer

Jeg ved, hvor frustrerende det er at føle stor skam, fordi den påståede viljestyrke gang på gang fejler. Og endnu en slankekur ender med et nederlag.

Derfor har jeg igennem årene haft en stigende interesse for ernæring og sundhed, og derfor kunne jeg i 2017 skrive Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling på mit CV.

Det er meget mere end kost

Jeg har siden 2017 blevet mere og mere nysgerrig omkring mennesker adfærd og hvorfor det er så svært at tabe sig. Derfor har jeg de forgangne år suppleret mit CV med  VaneCoach, Sensevejleder, Supervisor i Mad & Følelser samt Overspisningscoach

Kontakt mig i dag

Ring eller skriv en besked her, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Adresse

Industrivej 21B
4000 Roskilde

Åbningstider

Man-, ons-, fredag : Efter aftale
Tirsdag 7-20
Torsdag 10-20