Værd at vide

Hvad Er Det Rigtige Forløb For Mig?

Det kan være rigtig svært at svare på, og det er helt sikker et spørgsmål om præference og personlighed.

Du skal altså mærke efter, hvilket menneske du er? Er du et mere udadvendt og åbent menneske eller det modsatte?

I hvilke rammer trives du bedst? Er du til det mere intime og nære eller trives du fint med flere mennesker omkring.

Hvad skal jeg vælge?

Du kan her læse om hvad der sker på forløbene individuelt som holdforløb, hvilket måske kan give dig et tydeligere billede af, hvad der vil passe bedst til dig.

Hvordan foregår en individuel Session?

Det foregår primært i Roskilde men kan også foregå via Skype eller Facetime.

 

Inden 1. session udfylder du et kort spørgeskema, så jeg kan få en føling med, hvad du ønsker at få ud af forløbet og hvilke udfordringer du har i din hverdag.

Der kan være mange ting at tage hensyn til, og det vil jeg rigtig gerne vide inden, så vi kan bruge minutterne mest effektivt.

Det er altså dig, der bestemmer, hvad der skal tales om.

Og på den måde vil du få det individuelle og personlige forløb, som du har brug for at komme i mål med din livsstilsændring.

En session tager oftest udgangspunkt i Sense som opstart, men ønsker du noget andet, er det også muligt, da forløbet skræddersyes efter dig og med fokus på din sundhed.

En session er sjældent nok til at skabe en varig forandring, derfor anbefaler jeg so minimum forløbet ”Den Halve Pakke”, medmindre du blot ønsker at komme i gang med Sense .

Hvordan foregår et holdforløb?

Et holdforløb med Sense foregår typisk på den måde, at du starter i forbindelse med et intromøde, men du kan sagtens starte på andre tidspunkter.

Kan du ikke deltage i et intromøde – så kan du efter tilmelding til holdet få adgang til en online introduktion på over 40 min, som du kan se i ro og fred derhjemme.

Du møder herefter op hver uge til undervisning/inspiration i, hvordan du kan leve et sundere liv med Sense.

Der vil inden undervisning/inspiration være vejning i et tidsrum på 45 min-1 time, hvor alle på holdet, kan blive vejet. Du behøver ikke at være der fra start, de fleste kommer dryssende i løbet af vejningen.

Vejningen foregår diskret sammen med mig, og er i øvrigt ikke noget du behøver at dele med andre. Ønsker du ikke at blive vejet, så er det helt fint.

Herefter er der mulighed for at sludre lidt med de øvrige på holdet inden undervisningen starter. Der er altid en let og positiv stemning.

Undervisningen er en blanding af tips og idéer til, hvordan du kan blive sundere ved at Sense din mad og hverdag.  Men jeg berører også emner som vaner, følelsesmæssig spisning og højtider.

Rigtig mange er nervøse for, om det er som at gå i skole. Og det kan jeg berolige dig med, at det er det overhovedet ikke.

Det er uformelt, og du siger kun noget, hvis DU har lyst. De fleste oplever hurtigt, at fortroligheden bliver stor, da vi jo har ønsket om en bedre livsstil som noget fælles.

Hvad er et intromøde?

Det kan være en god idé at starte med et intromøde, hvis du ønsker et holdforløb.

På den måde bliver du introduceret til Sense og holdet og er klar til at gå i gang med det samme.

Book intromøde her HER!

Hvordan foregår online forløbet: Kom godt i gang med at Sense dine Vaner?

Når du investerer i onlineforløbet: Kom godt i gang med Sense, får du evighedsafgang til din egen online kursus platform på www.easyme.dk.

Her får du til alle 6 moduler med 1-2 ugers mellemrum, alt afhængigt af forløbets længde

Vælger du 6 uger:

Går du i gang med det samme, og kan du tage forløbet som det frigives eller vente til senere. Du kan altså gå i gang senere eller tage det igen. Du bestemmer.

Vælger du 12 uger:

Så starter forløbet på en bestemt dato og bør følges som det frigives, da det er inkluderet personlig kost- og livstilsvejledning imellem modulerne, og derfor strækker sig over 12 uger.

Når de 6 eller 12 uger er gået, vil du fortsat have adgang til al indhold 365 dage

Du kan være helt rolig, for du vil fra start til slut modtage pædagogiske og forklarende mail og videoer, så du nemt kan komme i gang og videre uanset, hvor i forløbet du er.

Kursusbogen – Kom godt i gang med Sense, sendes til dig hurtigst muligt. Jeg sender med DAO pakkeshop, så går typisk ca. 4-5 hverdage.

Kontakt mig i dag

Ring eller skriv en besked her, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Adresse

Industrivej 21B
4000 Roskilde

Åbningstider

Man-, ons-, fredag : Efter aftale
Tirsdag 7-20
Torsdag 10-20